Ştiri

Ştiri cu și despre Vasile Şeicaru

Mai toate postările mele pe diferite platforme sociale se regăsesc reunite pe Facebook. Acolo veţi găsi știri de pe Twitter, Youtube, Google +, ele vorbesc viaţă, artiști, muzică, concerte, poezie, artă în general, întâlniri cu persoanele ce agreează cântecul ce-l promovez prin arta ce o susţin zi de zi. Nu ezitaţi să vă abonaţi la contul meu de Facebook pentru a fi informat de ele.

7 zile acum

Vasile Seicaru

O piesa muzicală care prinde din ce în ce mai mult la public!
Din albumul "În oraşul cu floare de tei"!
Muzica, textul, chitară, interpretare: Vasile Şeicaru
Chitară: Nicu Patoi!Album : În oraşul cu floare de tei (2009) Muzica: Vasile Șeicaru Versuri: Vasile Șeicaru Întrebare : de ce ? Întrebare : de când ? Între mare şi cer Şi gând…...
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

7 zile acum

Vasile Seicaru

18-19 august Sighetul Marmaţiei Gala Folk "Floarea de colţ" ediţia VI
Se va ţine în Parcul "Grădina morii" începînd cu ora 19!
Eu voi cînta pe data de 18 august!
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

2 saptamâni acum

Vasile Seicaru

V-am trimis afisele din 10 si 11 august, si acum va propun sa reascultati cintecul meu "VIATA-I VIATA, BANU-I BAN"!

Pentru ca am sute de cereri de prietenie in asteptare, vom incepe de astazi sa stergem pe cei care n-au reactionat niciodata pe aici, n-au dat nici macar like paginii mele, si nici nu s-au abonat la Canalul Oficial YouTube! E normal sa fie asa, sa nu-mi spuneti ca eu nu am nevoie de like-uri sau de aprecieri...ba am, pentru ca de aia-i site de socializare sau cont de FB...de Prieteni! Nu ca spun...dar vreau sa zic!

"VIATA-I VIATA, BANU-I BAN"
Muzica si text: Vasile SeicaruMuzica: Vasile Șeicaru Versuri: Vasile Șeicaru Domnule redactor de ziar Am mai rupt o zi din calendar În ziare un răspuns Chiar de nu eşti prea deştept sau c...
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

2 saptamâni acum

Vasile Seicaru

Afisele pentru concertele de vineri 10 august de la Tg Jiu, si simbata 11 august, de la Colibita! ... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

1 luna acum

Vasile Seicaru

Aud ca vă place piesa asta! N-am reusit sa trag vocea nici pînă azi, , dar saptămîna asta sper să rezolv! Lucrez la un album nou nouț!
Pînă atunci postez filmarea facută de Iulia Radu la emisiunea “Psihologul muzical”, a lui Andrei Partoș, filmare facută oarecum ...”pe blat”, de dincolo de geam! Știu sigur ca a avut mare succes emisiunea aceea...mi-a spus mie Andrei, dar nu numai el!
Aaaa, multumesc și tuturor celor care au votat piesa mea “Aruncarea in valuri”, la recentul top estival, top care s-a închis pe data de 13 iulie, unde am iesit pe locul 2.
Mulțumim Andrei că mai faci astfel de topuri in țara asta, că altii nu prea mai vad ca fac mai nimic!
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook