Ştiri

Ştiri cu și despre Vasile Şeicaru

Mai toate postările mele pe diferite platforme sociale se regăsesc reunite pe Facebook. Acolo veţi găsi știri de pe Twitter, Youtube, Google +, ele vorbesc viaţă, artiști, muzică, concerte, poezie, artă în general, întâlniri cu persoanele ce agreează cântecul ce-l promovez prin arta ce o susţin zi de zi. Nu ezitaţi să vă abonaţi la contul meu de Facebook pentru a fi informat de ele.

"MA SIMT NEMURITOR" ... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Vasile Seicaru a distribuit clipul video în direct postat de Psihologul muzical. ... Mai multMai putin

Vasile Şeicaru, live la Psihologul muzical

Vezi pe Facebook

Vă aştept începînd cu ora 0,00 la emisiunea lui ANDREI PARTOŞ, "Vineri noaptea în direct"...la "PSIHOLOGUL MUZICAL"! Voi fi invitatul emisiunii, toată noaptea!
Voi lansa un cîntec nou! Nu e terminat negativul dar profit că sunt într-o emisiune în direct şi o voi lansa în noaptea asta! Vă rog sa fiţi pe fază! Aştept reacţii din partea voastră!

"MĂ SIMT NEMURITOR"
muzica si textul: Vasile Şeicaru
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Partoş, ziua mea, alte poze, multumiri.....

Dragii mei, vineri voi fi la psiholog!
Mi-am luat 4 ore la cabinet, ca nu se mai poate...voi fi cat se poate de sincer, imi voi deschide inima si sufletul...(dar nu cred ca de tot)....va fi ca si cum m-as marturisi la preot! Va fi greu, va fi usor...voi cauta sa fiu sincer! Totul va fi deschis, la vedere, la auzire....si voi puteti afla tot ce se va intampla acolo, ca va fi si imagine si sunet, ca asa vreau eu! Astept sa sunati in direct, sa ma intrebati....eu voi incerca sa va raspund! Haideti sa facem o intalnire de pomina! Amfitrion si psiholog (cu acte), va fi Andrei Partos!..."Psihologul muzical" desigur! Vineri noaptea, cu incepere de la ora 0,00! A doua zi va fi sambata, va veti putea odihni, fiti va rog pe faza....Astept reactiile voastre! Va fi multa muzica compusa de mine, dar si preferinte de-ale mele din repertoriul international!

Va mai aduc alte poze de la ziua mea!
Am avut reactii extraordinare la ce am postat pana acum! Nu ca nu ma asteptam, dar va mai spuneam eu...nu sunt o persoana mondena, nu ma asteptam sa ma bage pe mine presa in seama, ca cine sunt eu pentru ei???...m-am bucurat insa ca ati reactionat voi! Asta e important pentru mine, cum a fost toata viata mea!....ca pe mine publicul, spectatorii, oamenii care au venit in sali sa ma ma vada m-au facut, nu presa! Am avut in total peste 4000 de like-uri intr-un timp f scurt, de cateva ore! Sute de coment-uri, dar si distribuiri!

Multumesc tuturor celor care au reactionat, multumesc colegilor de scena care m-au sunat sau mi-au trimis mesaje de tot felul!....au reactionat aproape toti prietenii mei din lumea artistica!
Multumesc Lilianei pentru surprizele oferite, surprize pentru care era sa fac "infract si hard atack din cordu' peptului"....Pe Teo Boar, Vlady Cnejevici si pe Leo Iorga, mi i-a adus de la Brasov...si asta e cam greu de facut, dar ea a reusit! Nu voi uita ce a facut pentru mine, si i-o voi "plati" eu odata si odata!
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook