Ştiri

Ştiri cu și despre Vasile Şeicaru

Mai toate postările mele pe diferite platforme sociale se regăsesc reunite pe Facebook. Acolo veţi găsi știri de pe Twitter, Youtube, Google +, ele vorbesc viaţă, artiști, muzică, concerte, poezie, artă în general, întâlniri cu persoanele ce agreează cântecul ce-l promovez prin arta ce o susţin zi de zi. Nu ezitaţi să vă abonaţi la contul meu de Facebook pentru a fi informat de ele.

5 zile acum

Vasile Seicaru

21 octombrie la Cluj Napoca, la Sala Polivalentă! ... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

3 saptamâni acum

Vasile Seicaru

Anunț pentru timișoreni!... iubitori ai muzicii mele!

Am aflat de pe Fb cum că aș veni la Filarmonică, pe data de 2 octombrie, la “Remember Cen Flacăra”!
Nici n-a fost vorba de asa ceva și nu înțeleg de ce figurez pe afisul evenimentului! Apare acolo și numele prietenului meu Victor Socaciu! Nici el nu întelege de ce??
O fi vreo greseală, dar desigur...din ieroare! Eu doar am vrut sa clarific!
Desigur ne-ar plăcea sa nu se mai întîmple!
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

1 luna acum

Vasile Seicaru

"LUMEA PENTRU TOTI"

Readuc in atentia voastra alt cantec de pe albumul "IN ORASUL CU FLOARE DE TEI"!
La refren se simte, ba chiar se aude, vocea prietenei mele de o viata, Zoia Alecu!!

muzica, versurile, chitara si interpretarea: V Seicaru
chitara: Nicu Patoi!
cintec orchestrat de Raul Cusak!Facebook: www.facebook.com/VasileSeicaruOficial/ Site web: www.seicaru.ro/ Youtube: www.youtube.com/c/SeicaruRomania Album : În oraşul...
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

1 luna acum

Vasile Seicaru

Vin cu o piesă la fel de veche,că văd că astea sunt cele preferate de voi în concerte! Un cîntec cu o poveste de succes, veche de vreo 33 de ani! Ce-ar fi s-o reinclud în repertoriul meu, că n-o mai cînt de f mulţi ani! Spuneţi şi voi....
Varianta asta e mai nouă, am facut-o acum vreo 3 ani! Cred că n-am mai postat-o pîna acum!

"DRAGOSTEA, DESTIN STRĂVECHI"

Muzica: Vasile Şeicaru
Versurile: Dan Verona ...(de care din păcate nu mai ştiu nimic)Muzica: Vasile Șeicaru Versuri: Dan Verona Iubita mea din toate câte-au fost Şi câte vor mai fi de-acum sub soare Te-am învăţat amarnic pe de rost Tu cea din...
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

2 luni acum

Vasile Seicaru

De vorba cu voi!

Primesc foarte multe mesaje pe tot felul de căi, si nu pot raspunde la toate! N-am mai raspuns de multa vreme aici! O fac acum, dar nu la tot!

Multi ma intreaba de colaborarea mea cu Hrusca! Da, a fost in anii '80, dar nu mai poate fi vorba acum! Traim alte vremuri, lumea nu mai stie ce era pe-atunci, nu-si mai aduce aminte, sau nu-si mai doreste! Eu reprezint altceva acum, Hrusca desigur, altceva! Nu cred ca mai intereseaza pe cineva asa ceva, azi! Pe de alta parte, Hrusca n-a mai dat buna ziua de zeci de ani....si asta nu numai mie!

Ma intrebati de ce nu cant in diferite locuri prin Bucuresti! Ei bine cant, dar nu oriunde! Ma intrebati in zeci de mesaje, de ce nu apar si eu în curtea nu stiu cărui Muzeu....Nu stiu despre ce e vorba! Am cantat in muzee la Galati, pe vremuri, dar acum n-o mai fac...nu e rostul meu pe-acolo! De altfel nici nu m-a contactat nimeni in acest sens! Eu accept sau nu, invitatiile la concerte, nu sun eu pe nimeni, niciodata! Cînt in Săli de Concerte, la marile evenimente legate de Zilele Oraselor, pe la Festivaluri de Folk...la absolut toate, la Case de Cultura...Cînt mai putin la evenimente private (dar ma duc uneori si pe-acolo, insa mă vînd scump)....nu cant in cluburi (dar se pare ca voi reveni, si din toamna asta voi aparea si in cluburile din Bucuresti, dar in cele mai mari, mai importante, unde sa vina lume mai multa!)

Nu apar toate concertele mele pe FB!

Sa lamurim si alt lucru pe care l-am mai explicat! Pe You Tube, de la o vreme, au disparut postarile care aveau milioane de aprecieri! Ei bine, acum vreun an jumate, un individ mi-a sters absolut toate clipurile care nu erau ale mele, cele semnate Seicaru! M-a pus rău cu toata lumea, ca eu nu mi-am dorit sa mi se stearga clipurile acelea! Ele erau Cartea, sau Cartile mele de vizita! Acum e prea tarziu, ele nu mai pot reaparea! Asta e! Sa-mi fie invatatura de minte! Nu v-as sfatui sa faceti si voi asa ceva! Mi-a spus ca asa pedepseste el pe hotii care-mi fura identitatea, si drepturile de autor! Am facut o mare greseala, si-mi pare rau! Nu-mi poate fura mie nimeni drepturile de autor...sau identitatea!!
Scuze, dar n-am timp de toate diacriticele, mi-ar lua mult timp sa le pun!

Va aduc si un cantec mai special, care stiu că vă place!

,Muzica: Vasile Șeicaru Versuri: Adrian Păunescu Munţii mei duhovnici au intrat în ceaţă Clopote bătrâne bat pe mânăstiri Când miroase-a iarnă, nunţile înghea...
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook