Ştiri

Ştiri cu și despre Vasile Şeicaru

Mai toate postările mele pe diferite platforme sociale se regăsesc reunite pe Facebook. Acolo veţi găsi știri de pe Twitter, Youtube, Google +, ele vorbesc viaţă, artiști, muzică, concerte, poezie, artă în general, întâlniri cu persoanele ce agreează cântecul ce-l promovez prin arta ce o susţin zi de zi. Nu ezitaţi să vă abonaţi la contul meu de Facebook pentru a fi informat de ele.

Al 3-lea cantec din recitalul meu de la Alba!....ca doar v-am promis ca vi le aduc pe toate!
In seara asta...."In orasul cu floare de tei"!
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Continui cu celelalte cantece din concertul de la Alba din data de 11 noiembrie! In seara asta: "Nici n-am stiut, nici n-am aflat"....(din albumul 'In orasul cu floare de tei') ... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Vă ofer câteva cântece din recitalul meu din seara zilei de 11 noiembrie, de la Festivalul Naţional de Folk de la Alba Iulia! O să aduc în fiecare zi cîte un cîntec, aşa cum le-a filmat Lavinia Borha! Văd că eram destul de serios, dar zău că nu inteleg de ce. Şi mai văd ca Lavinia mi-a tăiat si finalul cantecului, si iarăsi nu inteleg de ce! Oricum îi multumesc pentru ca a făcut o mulţime de poze, şi mi-a filmat tot concertul!
Astăzi, va prezint......

"ACTORUL".......
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Nevoia de iubire si de indragostire!
....Asta ar trebui sa preocupe lumea de azi.....
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

"MA SIMT NEMURITOR"
muzica si versurile: V Seicaru

La editia din 15 iulie a emisunii "Psihologul muzical", emisiune realizata de Andrei Partos, am hotarat la un moment dat impreuna, sa cant in premiera un cantec nou...."MA SIMT NEMURITOR"! Zis si facut! Cu toate ca nici negativul nu era definitivat, nici textul nu-l stiam pe de rost....am cantat piesa! Vad ca vreti sa repostez cantecul! Iata ca fac acest lucru astazi! Filmare facuta de Iulia Radu, din studioul emisiunii, "de dupa geam"! Ea, filmarea, are mai mult o valoare documentara, asa ca daca n-o sa va placa ceva, imi cer scuze dinainte! Oricum va puteti da seama de cantec, asa ca astept sa spuneti cu vorbele voastre!....pareri, reactii...alea, alea, stiti voi!
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook