Ştiri

Ştiri cu și despre Vasile Şeicaru

Mai toate postările mele pe diferite platforme sociale se regăsesc reunite pe Facebook. Acolo veţi găsi știri de pe Twitter, Youtube, Google +, ele vorbesc viaţă, artiști, muzică, concerte, poezie, artă în general, întâlniri cu persoanele ce agreează cântecul ce-l promovez prin arta ce o susţin zi de zi. Nu ezitaţi să vă abonaţi la contul meu de Facebook pentru a fi informat de ele.

"RATACIRE"

Muzica si versurile: Vasile Seicaru

Pentru ca am postat putine piese de pe albumul "RATACIRE", o sa va ofer asta seara piesa pe care am vazut ca o ascultati cu drag! Mai vreau sa va aduc aminte ca eu acum jumatate de an am fost de acord sa mi se stearga toate postarile care nu erau ale Canalului Oficial YouTube-Vasile Seicaru! Am luat-o asadar de la zero! De aceea am atat de putine like-uri! Spun asta raspunzand si unor mesaje in care oamenii se intreaba, (si pe buna dreptate) de ce am atat de putine aprecieri la cantecele mele foarte cunoscute si iubite!....ei, de asta! Au disparut cele de peste un milion, doua, sau trei, care nu erau postate de noi, dar acum macar e curatenie la YouTube, si putem respecta mai bine legea drepturilor de autor! Unii platesc la greu sa-si cumpere milioane de like-uri....altii, ca mine de exemplu, le sterg, Cam greu de inteles pentru multi, dar asta e...asa am vrut sa fac, asa am facut!

Multi ma intreaba de ce nu sunt pe afis la anumite festivaluri de folk in Bucuresti! Vreau sa stiti adevarul de la mine! Pe unele le refuz pentru ca nu sunt rasplatit la justa valoare, pe altele pentru ca nu vreau pur si simplu...iar la altele, ce-i drept foarte putine, nu sunt invitat, dar nu ma intereseaza de ce! Am de gand sa cant din ce in ce mai rar, si numai acolo unde cred eu ca merita....asta pentru ca am o varsta, dar si spre bucuria unor "colegi", care abia asteapa asta!

...dar mai bine ascultati aici....
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Începutul anilor '90.....
Înregistată de la televizor, sunet cam înfundat, mai mult valoare de document...dar vreau s-o revedeţi! Mă jucam şi eu cu delfinii, mă bucuram nespus că am putut coborî atît de aproape de ei, mi-era chiar teama că o sa fac vreo mişcare greşită şi o să cad în apa....era totul în direct! Am filmat patru piese în acea zonă! Era vorba de un album duminical realizat de Eugen Dumitru!....mai ţin minte că pe parcursul celor vreo 3 ore de muncă acolo, în Mamaia, seara, cînd se lăsase întunericul, se adunase la Delfinariu foarte multă lume! Am avut o sesiune f serioasă de autografe....aflaseră de la TVR că sunt pe-acolo şi lumea din apropiere a ieşit din case să se întalnească cu mine, mai cu seamă că se ştia că sunt foarte apropiat de mare, eu avînd multe piese legate de ea! Eram foarte tînar, foarte sportiv şi tare fericit!....umblam cu un Oltcit alb, de care eram mîndru de tot! Plecam de acasă, dar nu stiam dacă n-o sa ramîn in pană de benzină......
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

"CITESTE NUMAI LA FINAL"

...de la inceputul anilor '90, pe versurile prietenei mele bune, Mala Barbulescu! Cred ca mai este in tara in perioada asta, si vreau sa-i fac o surpriza cu piesa asta! In anii aceia, cantecul avea foarte mare succes...acum nu mai stiu, dar vom afla impreuna! Va rog sa reactionati, sa comentati...sa faceti ce trebuie , ce vreti voi....
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

"CIRCUL"
versuri: Dan Verona
muzica: Vasile Seicaru

Astăzi vă prezint visul unui clovn, clovn devenit datorită unei întamplări petrecute tot în vis, foarte, foarte trist! Visul ăsta nu-l poate afla nimeni dacă cineva nu-l povesteste, că el, clovnul, n-are îndrazneala si poate că nici nu vrea! Eu am încuviinţarea lui, de aceea v-o spun!
Vă puteţi închipui că unui om i se poate fura în vis ceva de care el s-a îndragostit iremediabil, o floare? Ei bine lui, clovnului, i s-a furat dragostea, de către un alt clovn. Prea tulburat de ce i s-a întamplat, s-a trezit brusc şi a început să-l caute pe hoţ pentru a-şi recupera dragostea cu tot cu vis! Drumul nu e uşor, că trebuie să facă multe tumbe, salturi, (unul chiar mortal, şi fără plasă), Sus pe sîrma, într-un tîrziu, prinde hoţul şi îşi recuperează floarea. Isi regaseşte iubirea dar culmea ironiei, trupui ei se ofilise... Asta e povestea şi sursa tristeţii clovnului nostru....
Ceea ce nu veţi şti însa după plecarea din stal, e că în ochi clovnul avea lacrimi adevărate....

"Voi din toate nu uitaţi, cînd plecaţi din stal
Amintirea unui clovn, senzaţional...."
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Vine toamna!
...cu tristețe și cu speranță, cu nostalgie dar și cu credința mai mare, ascunsă în cele mai intime gînduri ale tale! Vine toamna ca o soră mai mare care știe bine sa te mîngîie în somn fără ca tu să știi, vine toamna parcă pe ascuns, pe nebănuite, vine ca o suflare și ca un refren!
Toamna asta mă găsește surprins de rămînerea ta, mă regăsește cu un zîmbet în colțul gurii, si cu adierea unui sărut lasat de tine pe lobul urechii mele fără cercel! Vine toamna și pe inima mea și-a ta, vine ca primul vis de copil abia născut care încă nu știe să-i spună mamei, te iubesc!
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook