Publicat pe 3 comentarii

Opriţi timpul de Corina Chiriac

Opriti timpul,Corina Chiriac

Opriţi timpul

Pe data de 30 aprilie, adica duminica, pe la ora 13,30, Corina Chiriac, marea cântareaţă de muzica pop şi buna mea prietenă, realizează o emisiune de două ore cu mine şi cu invitaţii mei!
Știti cu totii că nu prea mă duc eu pe la televiziuni, dar la ea n-aveam cum să nu merg! Ba din contră, m-am bucurat enorm că m-a invitat! De ce vă spun că mai nou mă duc foarte rar la televiziuni …. ei bine vă spun chiar acum, că prea mă întreabă mulţi! Nu mă duc pentru că mai toţi realizatorii nu mă mai întreabă ce mai fac acum, ce muzică nouă am mai scos, pe unde îmi mai port paşii, ce concerte mai am, şi pe unde … ci aduc vorba inevitabil despre nenorocirea din anul 2006, când a plecat Gabi în altă lume! Oameni buni, merg pe 12 ani de când s-a întamplat, am spus cam tot în anii aceia, dar gata, ajunge, am multe lucruri noi de spus, am muzică de adus în emisiuni, putem găsi şi alte subiecte de discutat, că ştiţi că se poate vorbi cu mine, putem aborda multe subiecte! Sunt televiziuni care-mi fac de Crăciun şi de Paşti acelasi „cadou”, punându-mă în faţa unui montaj, cam mereu acelaşi, cu cântece triste …. musai triste, ca şi cum eu as fi vreun trist iremediabil! Am hotărât sa nu mai răspund la astfel de întrebări, care vor aduce din nou în actualitate nenorocirea de atunci!

Știu că se face lesne rating pe moarte şi pe lacrimi, dar eu m-am hotărât sa schimb discutia, când ea va veni!….gata am lămurit şi asta!
 Să revin la emisiunea Corinei de duminica! Ei bine , i-am avut ca invitati pe Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Marius Batzu şi Eugen Baboi („Poesis”, adica), Zoia Alecu şi pe chitaristul foarte tare şi pretenaru’ meu, Victor „Solo” Solomon! Nu vă spun mai multe, că trebuie să vă uitati! La National TV, duminică 30 aprilie, la ora 13,30!

Concerte:

Avem următoarele…vi le-am mai spus, dar nu cred că strică să le repet:

  1. 29 aprilie de la Eforie, de la „Între ape”, e sold out de aproape o lună!
  2. 09 mai Resita
  3. 10 mai Lugoj
  4. 11 mai Timisoara
  5. 14 mai Memorialul Florian Pittis
  6. 20 mai la Rodna, langa Bistrita

locatiile, orele de începere, şi alte amănunte, le vedeti mai sus, doar dacă sunteti curiosi! Voiam să vă spunem că peste tot pe unde mergem facem săli pline, avem succes, şi eu înteleg din toate astea că lumea încă iubeste muzica mea şi vine cu drag la intalnirile şi „întamplarile” la care cu drag raspund! Voi fi însotit de instrumentistul şi prietenul meu, Nicolae „Nae” Matei, claviaturi! ….scuzati că nu mai pun diacritice, dar nu mai am stare!
…în rest, cică în sfârsit se încălzeste vremea…nu stiu sigur ce vine, ori primăvara, ori vara!
vă aduc şi un cântec din anii ’80,
Citeşte numai la final

3 comentarii la „Opriţi timpul de Corina Chiriac

  1. Esti fanul meu de 35 de ani si vei ramane mereu.Te ascult mereu cu aceiasi emotie ca prima oara,te-am vazut in urma cu aproximativ 6 ani in urma la Sebis,jud.Arad,imi doream sa te ascult enorm ,dar…cand ai inceput sa canti fiica mea avea vreo 5 ani,a inceput sa planga ca ii este somn,sa plecam,am plecat…de atunci ii reprosez mereu,,,visul meu a fost spulberat si eram atat de aproape,,.Esti acelasi trubadur,cu un mister ascuns,care imi place enorm si asa vei ramane mereu.Poate,sper sa mai pot fi atat de aproape de tine,daca nu melodiile tale imi sunt mereu aproape…Iti doresc tot ce poate fi frumos si pur in aceasta lume din pacate bazata doar pe interes,multa sanatate si noi melodii la fel de frumoase!Te imbratisez cu drag!

  2. Vasile Seicaru, buna ziua, oriunde v-ati afla!M-ati insotit in toate momentele importante din viata mea! Va ascult foarte des si, de fiecare data,e ca si cum v-as asculta pentru prima oara! Aveti o voce plina de emotie, santeti un ocean de sentimente, pe care il revarsati peste inimile noastre! Va iubim din tot sufletul! Respect si multumiri pentru tot ce ne daruiti! Universul intreg sa va ocroteasca!

  3. Regele Folkului Românesc: VASILE ȘEICARU!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.