Publicat pe Lasă un comentariu

Premiile Radio România!

Vasile seicaru, Premiile Radio România Actualitati

Premiile Radio România Actualitati!

Aseara au fost decernate Premiile Radio România! Am primit “Premiul pentru cel mai bun cantec folk” al anului trecut: SENTIMENTE! Muzica si textul…io!
Datorita stresului si emotiilor am uitat sa spun cele cateva cuvinte care se spun dupa ce uomu’ primeste un astfel de premiu! Cer scuze, dar asta e…se mai intampla! M-am bucurat insa ca a iesit bine cantecul. Am cantat live cu colegul si prietenul Nicolae Nae Matei, (claviaturi)! Nu ma asteptam ca sala sa ma primeasca atat de bine, pentru ca in general atmosfera a fost destul de rece! Am primit multe aplauze la iesirea din scena, dupa terminarea “prestatiei”!

Multumesc din suflet Gabrielei Scraba pentru ca mi-a înmânat premiul, si celor de la Radio Romania ca s-au gandit la mine si la cantecul meu!

Radio Romania Actualitati ramane singurul post de radio din Romania care baga in seama toate categoriile de muzica, toate genurile, deci si folk-ul, un gen de muzica cu un mesaj direct, care n-a facut, si nu va face rau nimanui!
Ii multumesc lui Nicu Patoi, prieten si mare chitarist, colegilor de la Platonic Band, precum si lui Cristi Dobrica, inginer se sunet exceptional, pentru ajutor in realizarea acestui cantec!
Ieri nu s-a programat emisiunea mea la TVR2, (Omul cu chitara),pentru ca Baniciu are concert mare maine la Sala Palatului, si trebuia sa vorbesca de eveniment! Acum nu mai stiu cand se va programa, dar sigur se va da ea, probabil chiar duminica aviatoare, daca nu mai intervine ceva…cineva!
Vale
(cunoscut mai mult ca…cantautor)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.