Publicat pe Lasă un comentariu

Protest !

Vasile Seicaru,protest

Protest !

Să-mi fie învăţatură de minte! Nu am de gînd să mă mai duc niciodata, în orice condiţii, la vreo televiziune! O să mă duc cu contract ferm, să nu-şi mai bată nimeni joc de mine şi de cântecele mele, sau să scornească aiurea nu ştiu ce lucruri din viaţa şi activitatea mea. Am un site, www.seicaru.ro, facut bine, unde sunt toate amănutele legate de viaţa mea, scrise  acolo atat de clar! Trebuia doar puţină atenţie!
Toată lumea ştie că sunt gălăţean şi că n-am nici o legatură cu Prahova!

Pentru mine conteaza lucrurile astea!

Şi apoi, e a nu ştiu cîta oară cand realizatorii işi trag genericul de final peste mine, peste cântecele mele, şi-mi taie pînă la final, cântecul la jumatate! Însă ca la emisiunea realizată de Diana Pascal la TVR2, pe data de 3 ianuarie, nimeni n-a făcut ! Dacă aş putea sa protestez altfel,  aş face-o, dar nu-mi vine, mai degrabă mi-e silă! Eu în ultima vreme nu mă prea omor după TV, şi asta se ştie! Mă duc foarte rar! De acum înainte nu voi mai călca pe acolo oricum şi în orice condiţii! Vom face un contract clar, la obiect, şi dacă nu se va respecta, îi voi da în judecată! Pe mine nu ma interesează preferinţele muzicale sau personale ale realizatorilor, dar consider ca unii artişti care cânta de zeci de ani in ţara asta, au nevoie de mai multă atenţie din partea lor atunci cînd sunt chemaţi la cate-o emisiune….şi aia din an în Paşte!
Astă vară, la o altă emisiune, la mare, la Mamaia, tot cu TVR, am stabilit cu realizatorii că vin cu o singură condiţie: dacă o să cînt două piese! Mi s-a promis ca două cîntece va cînta de fapt toată lumea! Zis şi facut, numai că pînă la sfîrşit,  mie şi lui Marius Baţu ne-a fost tăiat cate un cântec!
Eu ştiu că nu pot fi iubit de toată lumea, dar dacă nu esti de acord cu mine, cu cântecele mele, dacă nu mă agreezi, nu mă chema! Dar dacă tot mă chemi, respectă-mă!
Consider că la emisiunea “Iubiri pe o coardă de chitară”, realizatorii s-au comportat oribil cu mine!….şi  zău ca nu meritam.

Vasile Şeicaru
cantautor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.