Publicat pe Lasă un comentariu

Festivalul Om bun

Festivalul Om bun

Festivalul Om bun

Aud ca sunt putine bilete vandute! Cred ca e o chestiune de organizare aici! Pentru folk, pretul biletului, de 1 mil, e prea mare!

Vad ca unii comenteaza aiurea-n tramvai…cum ca vin aceiasi artisti consacrati in recitaluri! Pai cine sa vina, ei? Victor Socaciu a facut intr-un an fara noi, si s-au anulat toate concertele, nu s-a vandut nici un bilet! E loc in concurs pentru cei ce vorsa devina cunoscuti! Cu totii am facut asa de-a lungul anilor! Toti cei care sunt f cunoscuti acum, au muncit enorm sa ajunga aici!

Astia sunt folkistii consacrati, astia apar pe afis!

Cu totii avem albume noi, cantece noi, insa lumea tot pe cele vechi le vor, le cer, le prefera! Numai cu cantece noi, spectatorii nu pleaca satisfacuti din sala! Aşa e peste tot pe pamantul asta, de cand e lumea….in rest, e vorba de rautate si frustrare in unele din comentariile de aici! E mai usor sa vii cu rautate si cu venin, decat sa intelegi starea de lucruri!

Suntem intr-o perioada speciala a anului si ar trebui sa intelegem altfel!

Si peste toate, ar trebui sa-l intelegem pe Victor, care nu vrea sa intrerupa ceea ce a inceput asa de frumos in 1990! Festivalul Om bun!
(afisul cu comentariile rele e dincolo, la site-ul cu 5000 de prieteni,….aici am pus unul curat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.