Publicat pe Lasă un comentariu

Lumea-i pentru toti….sau de vorba cu voi!

Lumea-i pentru toti....sau de vorba cu voi

Ai spune ca ma plictisesc si ca vreau doar sa te mai indemn sa citesti, dar nu-i asa! Vreau sa mai intri pe site-ul meu sa mai asculti, sa mai citesti, sa ai timp sa vezi mai mult, sa ma cunosti mai bine! In ultimul timp am fost plecat pe afara, dar am si avut mai multe spectacole prin tara, mai putin prin Bucuresti! Am in continuare un program destul de incarcat, dar nu exagerat incat sa nu-mi permit sa mai refuz din cantari daca nu-mi convine ceva! Nu mai apar la televizor ca sunt destul de ingrozit de ceea ce vad! Aproape ca mi-e si frica sa mai apar! Am lucruri noi de spus, am cantece noi gata de lansare, si locul in care vor aparea va fi aici, pe site, si apoi pe FB! Oricum cantecele mele noi n-ar avea loc la tv fara vreun scandal, si cum nu sunt de acord cu asa ceva, am renuntat de mult sa mai apar! Multi mi-ar spune ca gresesc amarnic, ca daca nu apar pe sticla nu exist! Eu insa am alte pareri si ma tin de ele! Cred cu incapatanare ca lumea nu ma poate uita daca nu apar in tabloide sau la televizor! Cine vrea sa ma gaseasca, ma gaseste sigur! Va rog sa cititi ce apare mai jos, sa comentati pe site sau pe FB! Astept si mesaje pe mail… valecutz@gmail.com ! Gasiti voi modalitati de comunicare cu mine! Mi-e tare drag cand vad ca oamenii isi deschid sufletele cand se bucura de ceva si vor sa impartasesca! Cica a venit brusc toamna, da’ eu abia acum am vazut si am ramas ca de fiecare data…stiti voi cum, surprins si mirat! …..In rest m-am intalnit cu prietenii prin Pensiuni si am mai petrecut, m-am intalnit si cu o parte din colegii mei de facultate si iar am petrecut….am mancat mancari, am beut beuturi, am cantat cantari, am dansat danţuri! Ai spune ca imaginea mea e destul de trista, ca repertoriul meu muzical ar fi la fel…uneori trist, alteori usor deprimant! Va spun eu ca nu-i asa…cautati sa intelegeti altfel! Eu sunt un om viu si pentru multi as vrea sa mai par si interesant!….intai sa par, apoi sa stiu ca ati inteles ca unu-i uomu’, altu-i artistu’! Incercati sa intelegeti uomu’ din mine, si mai vedem….ca doar stiti voi, ca v-am mai spus…sunt si ieu uom, nu puom!

(cer scuze pentru eventuale greseli, dar nu revin sa corectez, ca n-am timp de astea. Si apoi voiam sa va mai spun ca ăsta nu e blog, ci un Jurnal)

“Lumea-i pentru toţi, şi sunt încă atât de puternic încât s-o pot trage măcar o dată la sorţi”

“Nu prea mai ştiu cum trece timpul pe lângă mine. Mai bine zis nu mă prea interesează, că am alte lucruri de văzut, de observat, de descoperit. Sunt lucruri pe care nu le vedeam înainte, sau poate n-aveam stare sau timp să le percep cum trebuie. De câţiva ani buni nu prea fac mare lucru nici în apropierea, dar nici în ziua mea de naştere! Dacă e vorba de sărbătoarea în sine, ei bine sărbătoresc cu prietenii, dar mai des sărbătorim fără vreo ocazie anume. O să te miri, dar mai repede simt o nelinişte de ziua mea, decât altceva… dar n-aş putea mai multe să-ţi explic. Poate că aici se îngrămădesc amintirile.

Am rămas în timp un romantic, cu tot ceea ce reprezintă asta, dar nu dezvolt, că nu mi se pare interesant pentru tine. Să fii astăzi artist în România înseamnă probabil ceva, dar eu care am «prestat» aproape tot timpul pe scenă, ştiu cât de frumos a fost acolo, dar cum încă mai este (ca nu mă las de cântat nici în ruptul capului, deocamdată), îţi spun eu că e minunat. Din păcate viaţa pe scenă nu prea aduce bani, cântatul pe la evenimente aduce bani buni, dar mie îmi convine să spun că un nume se face acolo pe scenă. Esti «făcut» de spectator dacă e să fie, nu de presă sau de tabloide. Se face greu, dar durează în timp!

Îţi pot spune acum sincer că nu m-am aşteptat la vreun premiu pentru vreun album sau pentru vreun cântec anume, dar am primit semne de la cei care mi-au ascultat muzica, şi asta a însemnat şi înseamnă ceva! Dacă regret ceva anume uitându-mă în urmă, ar fi poate pentru că n-am reuşit să fiu un compozitor cu acte în regulă cum se spune… dar cred că spun prostii, şi mă opresc aici! În rest nu prea regret multe lucruri din cele întâmplate până acum! Nu ştiu ce plan o fi avut Dumnezeu cu mine când m-am născut, dar ştiu sigur că mi-a dat un anume talent la naştere pe care eu l-am dezvoltat cum am ştiut şi am crezut mai bine. De talentul cântatului e vorba. Şi apoi cred că am avut şi ceva noroc, fiindcă fără el nu se poate face mai nimic în «zona» în care m-am mişcat şi încă mă mai mişc, şi de fapt nicăieri. Cât a fost talent şi cât a fost noroc, cât a fost inspiraţie şi cât transpiraţie, nu pot să-ţi spun că nu mă pricep deloc la explicaţii de genul ăsta.

Am fost în copilăria mea cam grăsuţ, de asta prietenii din acea perioadă îmi spuneau «burtea fasolaru’, porcu’ şi măgaru’»! Tare am mai suferit din cauza asta, dar nimeni n-a văzut, nimeni n-a ştiut! Pe maidanul în care m-am jucat cu copiii de vârsta mea, aşa cum o fac probabil şi astăzi alţi copii, am avut uneori timp să ridic şi privirea spre stele! Ei bine asta nu mai ţin bine minte, oare ce am văzut eu atunci, acolo?… Privind înapoi, văd tot timpul meu trecut ca pe-un vis, că vis e trecutul, şi închipuit e viitorul… doar prezentul mi-a mai rămas, şi de el pot spune că dispun acum. Văd multe rele îndreptându-se spre mine, dar nu ştiu cum să răspund, aşadar mă las la mâna soartei mele prestabilite! Unii mă iubesc, alţii mă urăsc, celor mai mulţi le sunt indiferent, şi asta îmi dă mie o oarecare stare de linişte! … poţi tu oare să mă înţelegi, prietene?… hai, că nu e greu!

Încă îţi mai spun că lumea-i pentru toţi, şi sunt încă atât de puternic încât s-o pot trage măcar o dată, la sorţi.

Lumina mea dă naştere umbrei mele! Umbra e cea pe care oricât aş încerca, n-aş putea-o călca în picioare! Din lumina umbrei vârstei mele, îţi doresc să fii fericit şi să trăieşti frumos, şi îţi mai spun că te iubesc!”

(cuvinte pornite de la mine catre oameni, da’ mai mult pentru prieteni, aparute in Jurnalul National, unde daca mai cauti, poti afla mai multe! Ai zice ca ar fi azi ziua mea de nastere, da’ nu-i, doar ca asa pare! Ai zice ca ma plictisesc si ca n-am gasit altceva mai bun de facut decat sa te indemn sa le citesti…da’ nici asta nu-i adevarat, doar ca ma apuc sa mai sriu pentru tine cate ceva incepand de azi, pentru ca prea trece timpul repede si n-am mai povestit de multisor!)

Vale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.