Publicat pe Lasă un comentariu

Braşov, 21 martie, la Târgul de Carte si Muzica…..

Braşov, 21 martie, la Târg
Braşov, 21 martie, la Târgul de Carte si Muzica

Am fost la Brasov ieri, la Tîrgul de Carte si Muzica!

N-a fost ceva obişnuit! A fost o seară mare, o seară in care fiecare din cei care au urcat pe scena au cîntat bine şi au avut succes! Eu am cîntat cu Victor Hoaja şi recitalul nostru a fost tare bine primit, dovadă ca a trebuit să revenim la scenă, ca le-a placut! N-am mai fost de mult in Brasov, dar s-a văzut că le-a fost dor…da’ şi mie de ei! Toate cîntecele mele au fost cîntate de cei prezenţi: “Antiprimăvara’, “La adio”, “Aruncarea în valuri”, Actorul”, ”Biletul de tren”, trei piese de pe albumul “În oraşul cu floare de tei”….N-am cîntat “Sentimente”, că încă nu e cazul! M-a prezentat bunul meu prieten, Mihai Cosmin Popescu, redactorul de la Radio Romania, cel care realizează emisiunea “Omul cu chitara”. Mihai a venit cu fiica lui, Smaranda. Ei trec in perioada asta prin clipe mai grele, pentru că Anca, soţia lui Mihai, a plecat din lumea asta! Să aibă parte de multă lumină acolo unde a ajuns!
M-am bucurat să-i întalnesc pe cei de la trupa “Bandidos”: pe “Solo”, pe Vicki şi  pe Mishu, prietenii mei mai vechi! I-am ascultat din sală şi am asistat la un recital foarte bun! Au ridicat lumea la dans, au avut succes si m-am bucurat pentru ei! Am pus si de ceva împreună pentru viitor!
La final am dat o grămadă de autografe, am făcut poze, Liliana Mocanu a împarţit cd-uri cu muzica mea, că lumea a dorit asta, am primit flori. Dupe asta am fost invitaţi la o masă chiar acolo, aproape de scenă! Am mîncat mîncări, am beut beuturi, am fumat ţigari (cei care au avut si au simţit nevoia), am discutat la greu….şi într-un tîrziu, pe al 2, am plecat spre hotel, ne-am spălat, ne-am pomădat, şi apoi am început să ne culcam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.