Publicat pe Lasă un comentariu

Ai ajuns aici… e bine!

Vasile Seicaru,Ai ajuns

În 2007, când deschideam primul site, mă adresam ţie ca unui prieten, iar acum când mă gândesc să-i dau o alta faţă, o fac din nou ! Tu să mi te adresezi simplu prietene, cu Vale, că aşa-mi spun toţi ! Vă rog, nu-mi mai spuneţi nici în glumă „maestre”, că nu sunt aşa ceva ! Mă puteţi respecta şi spunându-mi pe nume !

Azi 15 martie 2013 inaugurăm aici, pagină nouă, cu o faţă nouă şi cred ca te vei bucura odată cu mine ! Nu sunt deosebiri mari, dar văd că e mai frumos, se navighează mai uşor ! E un motiv în plus să mă cauţi şi să comunici direct, că numai aici se poate face în mod aşa şi sigur ! Fii binevenit aici, atunci cînd ai chef, stare şi timp !

După cum vezi, ţi-am dat posibilitatea să-mi asculţi toate cântecele, cu unele mici excepţii, da’ asta nu pentru că nu vreau eu, ci pentru că nu le am, sau le am în alt format…pe vinil de exemplu ! Dacă cineva crede că mă poate ajuta în acest sens, aştept să mă anunţe, că eu am toate materialele, dar nu pot aduce de pe vinil în hard de un alt exemplu, că n-am “scule”…!

Pe parcurs vor mai apărea şi alte poze, postări la “Noutăţi”, sau texte la “Jurnal” ! Poţi comenta, îmi poţi pune întrebări la care voi încerca să-ţi răspund… dar atenţie la ce întrebi, că eu n-am nici o legătura cu politikia sau cu răutăţile de absolut orice fel ! Şi apoi nu mă jigni fără motiv, aşa numai din plăcerea de a-mi face rău (dacă o fi existînd o astfel de plăcere) !

M-a ajutat Dumnezeu să-i ştiu destul de bine pe majoritatea dintre cei care-mi sunteţi prieteni pe Facebook, am mai recurs şi la selecţii in timp, şi o să mai recurg, pentru a face loc altora, care vor să ni se alăture, şi simt că e bine aşa ! După cum ştiţi majoritatea dintre voi, eu scriu proză scurtă ! A fost o perioadă cănd am trimis şi la “Jurnalul Naţional”, la îndemnul lui Marius Tucă, dar de o vreme am renunţat, nici eu nu ştiu bine de ce ! O să mai am destule să-ţi spun, dar o voi face la rubrica “Noutăţi” ! Sper să-ţi placă ce o sa mai descoperi pe aici ! Mai sper de asemeni să-ţi placă piesa “Sentimente” ! Lasă-mi semne să mă prind dacă mai merită să continui cu muzikia asta, sau nu !

Împarte bucuria cu mine din 15 martie !

Vale !
Mai multe despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.