Vasile Şeicaru - Site oficial

Contact

Asociaţia Culturală Vasile Şeicaru

Asociatia Culturala Vasile Seicaru

In adresele de email de mai jos, înlocuieşte [at] cu semnul @. Am făcut acest lucru pentru a mă feri de spam.

Şeicaru
vale[at]seicaru.ro

Manager, impresar:
LILIANA MOCANU: +40749550282

asociatie[at]seicaru.ro

Dezvoltare Web:
VIOREL CIORNICIUC
+40744474678
office[at]programareweb.com

Asistent marketing:
CAMELIA ŞERBAN
+40722746648
management[at]seicaru.ro

Contabil Asociatie:
GINA ALEXE
+40729149464
marketing.seicaru[at]yahoo.com

 

Lasă un mesaj

Toate câmpurile sunt obligatorii!
Poţi, şi te încurajez, să foloseşti diacritice.

Fonduri

 

Incercam sa strangem fonduri la Asociatie ! Cei care au si vor, ar putea completa formularul 230, publicat pe site-ul nostru la pagina "Asociatia", sa-l depuna la Administratia Financiara de care apartin, si sa ne trimita si noua un exemplar pe e-mail: asociatie@seicaru.ro sau pe fax: 0241-740.411. Cei care nu, bineinteles ca nu !

De asemeni asteptam sponsori, dar nu prea cred ca se vor ingramadi ! Noi doar batem la usa, ca nu poate fi cu suparare ! Am ezitat sa vin cu chestii din astea, dar ne aliniem si noi la start ! Nu suntem nici mai deosebiti, nici mai cu stea in frunte decat altii, dar fara un gest mai subtil sau mai deschis din partea unora dintre voi, cred ca ne-am misca mult mai incet ! Multe dintre proiectele noastre raman din pacate la stadiul de proiecte, pentru ca nu putem inainta fara o anume sustinere financiara ! Asociatia e una nonprofit, dar stiti doar ca unele idei sunt uneori pe gustul vostru ! Puteti fi mai curiosi, puteti afla amanunte, am putea fi mai apropiati !

Pana la urma v-am zis...dar cate as putea sa va mai spun !

(Concerte, intalniri intre fani, festivaluri noi de folk sau de poezie organizate de noi in care ati putea sa va implicati sau sa veniti cu propuneri, intalniri cu "toata lumea" pe care le putem planifica, organiza si duce impreuna la sfarsit...stiu ca multi isi doresc asta. Cele mai importante sunt proiectele noastre culturale in colaborare cu teatrele din tara, discutii, mese rotunde, diversele modalitati de intelegere a muzicii folk ! Le putem organiaza chiar in licee sau scoli...etc )

Asteptam vesti bune, poate dati de oameni cu bani..ca sunt foarte multi, dar stiti si voi ca putini se implica in proiecte de genul asta care nu aduc profit imediat...mai bine-i baga in fotbal decat in folk-bal !

ACVS !

Descarcă Formularul 230

Acesta poate fi deschis şi tipărit cu Adobe Acrobat Reader care poate fi găsit aici!